5 Favoriete make-up producten van Februari.

Februari is al bijna weer afgelopen, dus ik laat jullie vandaag mijn 5 favoriete producten zien van februari. Ik heb veel producten die ik erg fijn vind en die ik veel gebruik, maar dit zijn de 5 producten die ik de afgelopen tijd het meeste heb gebruikt.

Als eerste mijn 88 palette, deze heb ik op mijn verjaardag ( 17 februari ) gekregen dus deze heb ik ook nog niet zo lang. Ik ben er ontzettend blij mee en ik heb hem ook al heel erg vaak gebruikt. De kleuren zijn allemaal ontzettend mooi en ook ontzettend goed gepigmenteerd.
Als tweede mijn mascara, ik gebruik momenteel de Maximum Defenition Volume Mascara. Deze mascara vind ik erg fijn, ik vind mascara’s met grote borsteltjes niet zo fijn en mascara’s met kleine borsteltjes geven ook een veel mooier effect.

Dan mijn oogpotlood, dit is het i love rock oogpotlood van Essence. Dit is een glossy oogpotlood, die best wel zacht is. Helaas blijft dit oogpotlood er niet zo heel erg lang op zitten, maar het oogpotlood geeft wel een mooie zwarte lijn.

Dan de poeder die ik momenteel heel veel gebruik is de Catrice mineral compact powder, deze is in de kleur 130 Warm Beige. Zoals je kunt zien is deze bijna op, maar ik heb alvast een nieuwe gekocht.


Alweer mijn laatste favoriete product, mijn essence coverstick. Deze heb ik ook nog niet zo heel erg lang. Ik heb deze coverstick in 01 Matt Sand. Dit is de goede kleur voor mij. Welke 5 producten gebruik jij veel? Laat het me weten in de reactie’s.

1 opmerking