88 Palette.


Ik kreeg een 88 palette voor mijn verjaardag en deze komt van Boozyshop. Als je benieuwd bent naar wat ik van dit palette vind, klik dan op meer lezen.
Ik kreeg het matte 88 palette en ik ben er heel erg blij mee, het matte palette was ook het palette wat ik het liefste wou, het warme palette vind ik ook mooi maar hier zitten ook aardig wat bruintinten in en aangezien ik vaker felle kleuren draag dan warme kleuren vond ik dit palette mooier. Ook kun je matte kleuren altijd een beetje shimmery maken door glitters te gebruiken en ik vind matte oogschaduw gewoon erg mooi dus vandaar dat ik het matte palette wilde. In dit palette zitten dus 88 prachtige oogschaduwkleuren die allemaal erg goed gepigmenteerd zijn. Ook zit er een spiegeltje in het palette met twee applicators. Ik vind het een heel erg fijn palette, welk 88 palette vind jij het mooiste? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen