Basic B Matt Powder.


De verpakking van de Basic B Travel color matt powder vind ik er erg leuk uit zien. De verpakking gaat gemakkelijk open en ook gemakkelijk dicht. In de verpakking zitten twee delen, in het bovenste gedeelte zit de poeder en als je die optilt heb je nog een spiegeltje aan de onderkant van de poeder en daaronder heb je nog een sponsje liggen. Ik vind het zelf niet zo fijn om de poeder met het bijbehorende sponsje aan te brengen, ik doe het liever met een kwast.

 Op de bovenstaande foto zie je hoe alle kleuren er apart uit zien, het leuke van deze poeder vind ik dat je ze allemaal apart kunt aan brengen maar je kunt ze ook in één keer aanbrengen. Ik vind het zelf wel mooier om alleen de bovenste kleuren te gebruiken aangezien ik een lichte huid heb en als ik dan de onderste 2/3 kleuren ook gebruik dan vind ik dat er niet zo mooi uit zien. De poeder is niet glanzend, dus je huid word er matt van, wat je ook al kon lezen op de bovenkant van de verpakking van deze poeder. Het merk basic b is jammer genoeg niet in Nederland verkrijgbaar.

3 opmerkingen