Beauty Tag: This or That?

Vandaag heb ik een hele leuke tag voor jullie, vind ik zelf. Het is de this or that tag. Benieuwd naar de tag en mijn antwoorden op de tag? Klik dan op meer lezen.

Tumblr_lp0ksuoft31r0zqbao1_500_large_largeBlush of Bronzer?Ik ga voor blush, aangezien ik geen bronzer heb en ook geen bronzer gebruik of wil gebruiken. Ik hoef geen donkerdere of glimmende huid, maar iets wat gekleurde wangen vind ik wel leuk.
Lipstick of Lip gloss?Lipstick, aangezien ik lip gloss erg vind pikken en lipstick blijft veel mooier zitten.
Eyeliner of Mascara?Mascara, ik gebruik eigenlijk bijna nooit eyeliner en ik vind eyeliner uberhaupt ook niet zo heel erg mooi staan als je er geen mascara overheen doet en mascara draag ik zowiezo bijna altijd wel.
Foundation of Concealer?Concealer, foundation gebruik ik zelf ook niet aangezien ik blij ben met hoe mijn huid eruit ziet.
Nude of gekleurde oogschaduw?Gekleurde, ik vind het leuk om oogschaduw te matchen met mijn kleding.
Losse oogschaduw of vaste oogschaduw?Vaste oogschaduw, dit vind ik ook veel fijner aanbrengen.
Kwasten of sponsapplicators?Moeilijk, aangezien ik altijd mijn oogschaduw eerst aanbreng met sponsapplicators en het daarna blend met kwasten. Ik ga dan toch voor sponsapplicators omdat ik daar eigenlijk beide mee kan.

2 opmerkingen

  1. Met veel van jou meningen ben ik het eens. Maar met een paar ook niet. Maar ieder z'n smaak.

    x xanthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke antwoorden! Ben het wel vaak met je eens ;)

    BeantwoordenVerwijderen