Escada Collector's Edition Eau De Toilette.


Deze set van Escada is een collector's edition waar vijf kleine parfums inzitten. Benieuwd naar de geuren en meer informatie? Klik dan op meer lezen.
Op de bovenstaande foto zie je hoe de flesjes eruit zien, allemaal hetzelfde, alleen de tweede parfum (Sunset Heat) is helemaal oranje. Ik vind de verpakkingen van de parfums heel erg leuk en ook heel erg schattig. Alle verpakkingen hebben kleuroverloop, wat ik er erg leuk uit vind zien. De verpakking open je door de dop eraf te trekken. Dat vind ik zelf wat minder, aangezien er dan al snel wat uitschiet. Ook breng je dit moeilijker op, dan wanneer je bijvoorbeeld een spuitdop hebt. In alle flesjes zit 4 ml, dus intotaal heb je 20 ml en je hebt 5 geurtjes. De geuren zijn van links naar rechts: Taj Sunset, Sunset Heat, Moon Sparkle, Ocean Lounge en Marine Groove. Wat ook leuk is, is dat de kleur van de verpakking matcht met de kleur van het flesje van de parfum. Taj Sunset is een hele lekkere, frisse geur, de geur ruikt zoet maar ook wat sterker dan bijvoorbeeld Sunset Heat, toch vind ik de geur niet te sterk en vind ik deze geur heel erg lekker, net als alle andere geuren van deze set. Sunset Heat is ook een hele lekkere geur, deze geur lijkt veel op Taj Sunset alleen is deze geur niet erg sterk, maar heel erg zoet. Het flesje van Sunset Heat is heel anders dan de andere flesjes van de parfums, wat ik in het begin van het artikel ook al vertelde,dit flesje is matt en heeft een oranje dop en alle andere flesjes zijn glanzend en hebben een zilveren dop. Ik heb geen idee waarom dit zo is gedaan. Bij het geurtje Moon Sparkle zul je een warmere geur verwachten, aangezien de verpakking blauwtinten heeft en het flesje ook. Deze geur is ook lekker zoet maar dan op een andere manier dan de andere parfums. Wat ik al verwachte, een warmere geur. Ocean Lounge is ook een heerlijke geur, maar dat vind ik van alle geurtjes uit deze set. Deze geur is opnieuw zoet, net als de andere geuren uit deze set. Dan hebben we als laatste nog Marine Groove en dit is net als Moon Sparkle een iets minder zoete geur. De zoetste geur uit deze set vind ik Sunset Heat, dit is echt een heel erg zomers geurtje. Ik kan niet goed kiezen welke parfum ik het lekkerste vind, aangezien ik ze allemaal heerlijk vind. Ik vind het heel leuk om deze set voor de sier neer te zetten, maar het is ook leuk om zo'n set cadeau te geven. Ook zijn de geurtjes handig om mee te nemen, aangezien ze vrij klein zijn. Je kunt ze ter bescherming ook gewoon in het kleine doosje meenemen en die doosjes zien er ook nog eens erg leuk uit. De geuren blijven redelijk lang zitten en je ruikt ze gewoon lekker subtiel, als je er niet te veel van opdoet.

2 opmerkingen

 1. Oh, dat vind ik echt een mooi setje!
  De namen van de parfums zijn ook leuk.
  Weet je toevallig nog waar je deze gekocht hebt & de prijs? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, haha.
   Ik heb het setje bij de Bevelsburg gekocht (Drogist) en hij kostte volgens mij €20,-

   Verwijderen