Essence marble mania collectie.

Trendy, lekker gek en helemaal hip: geïnspireerd door spectaculaire marmereffecten introduceert essence in maart en april 2012 in België de trendeditie “marble mania”. liefhebsters van marmertinten en ongewone texturen kunnen met deze look genieten van multidimensionale effecten. mascara, oogschaduw of lipgloss - de marmereffecten zorgen gegarandeerd voor opschudding! verschillende kleuren samengevoegd tot één unieke 'marble' look- het wordt weer lente!


Klaar voor een marmeren stijl? marble mania blush zorgt voor een perfecte finish. een sensationele finish voor iedereen, deze harmonie met vier prachtige marmeren rozetinten. verkrijgbaar in 01 swirlpool.Intense, heldere kleuren met een multidimensionaal effect: de gebakken oogschaduw met drie gemarmerde tinten en een hoog percentage parelmoer pigmenten, staat garant voor het ultieme wow-effect. de oogschaduw geeft een geweldig veelkleurig effect en biedt, droog of vochtig aangebracht, perfecte kleur. verkrijgbaar in 01 seriously mixed up, 02 let's get twisted en 03 swirl it, baby!

 Vier nieuwe trendy kleuren zorgen voor schitterende nagels, tot aan je vingertoppen! Bij elke smaak, stemming en outfit past wel een kleur. met behulp van de nail art kit zijn marble mania nail polishes ideaal voor het maken van coole marmeren creaties. verkrijgbaar in 01 raspberry swirl, 02 who is mr. brown, 03 silver twister en 04 peaches.

Een nieuwe mascara met een must-have effect! de zwart-zilveren textuur en het borsteltje zorgen voor prachtig, gekrulde wimpers met mega-effect. de marmering in de transparante huls is een extra eye-catcher! verkrijgbaar in 01 michael's black or silver.

Gemarmerde glans - voor prachtige lippen! de marmeren effecten geven een verleidelijke uitstraling en worden op je lippen samengebracht tot één kleur, gedompeld in een glossy oogverblindende gloed. verkrijgbaar in 01 coral whirl en 02 peach and mix.
 
Er zijn talloze manieren om verschillende creaties te maken met deze nail art kit. de inhoud bestaat uit: een professioneel borsteltje, twee professionele sponsjes en twee houten bokkenpootjes. het borsteltje is ideaal om unieke lijnen, strepen of stippen te zetten. de professionele sponsjes zijn uitermate geschikt voor de ultieme marmeren look. laat je creativiteit de vrije loop en je zult zeker plezier hebben! de nail art kit wordt geleverd in een praktisch zakje, inclusief instructies voor het maken van nagels met een marmerlook en andere kunstwerkjes. verkrijgbaar in 01 mix 'n' nail style.

1 opmerking