Estée Lauder blush palette.


Van Estée Lauder heb ik dit mooie blush palette. In dit palette zitten vier hele mooie blush kleuren die ik allemaal regelmatig gebruik. Benieuwd naar meer foto's en meer over dit mooie palette? Klik dan op meer lezen.


De verpakking van dit palette vind ik zelf erg mooi, ik vind het palette er erg chique uitzien en het palette is ook makkelijk om te openen. Het palette is niet heel erg groot, maar ook niet heel erg klein. Het neemt ongeveer net zoveel ruimte in als een smartphone.


Dit zijn de blush kleuren, ik vind ze alle vier erg mooi maar vooral de eerste kleur. De roze dus, deze gebruik ik dan ook het meeste. In de blush kleuren staat ook een letter L gegraveerd, dat vind ik er ook erg mooi uitzien. In het palette zit ook een klein blush kwastje.


Op de achterkant van het palette staan de kleuren van de blushes en nog meer informatie. De kleuren zijn: 01 Petal, 02 Pink Kiss, 1W Transparent en 11 Nude Rose. Ik zou dit palette zeker aanraden als je op zoek bent naar mooie blush kleuren.

1 opmerking