Grijze nail-art.

Ik heb als eerste mijn nagels gelakt met één laagje van Catrice nummer 610 ASHley. Dit laagje heb ik goed laten drogen en daarna heb ik met een zwarte nail-art pen van Pink Tease lijntjes gemaakt, daarna heb ik met een witte nail-art pen die ook van Pink Tease is, lijntjes getrokken naast de zwarte lijntjes. Daarna heb ik met nagellijm en mijn rinestones picker van Essence de steentjes op mijn nagels geplakt. Daarna heb ik met een Super Shine Gel van Florence ( deze gebruik je om gelnagels te zetten ) één laagje over de rinestones heen gelakt en dit heb ik onder de uv lamp laten drogen. Ik vind deze nail-art erg leuk geworden. Wat vind jij van deze nail-art? Laat het me weten in de reactie's.

3 opmerkingen

 1. Wauw erg mooi!
  Waar koop je een nail art pen?

  x xanthia.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb de mijne op internet gekocht, je kunt ze op veel site's wel bestellen.

   Liefs.

   Verwijderen