La femme oogschaduw palette.


Van La Femme zijn er heel veel verschillende producten, ik heb er zelf een nagellakje van en ik heb er vier oogschaduwpalette's van. De oogschaduwpaletten zijn bijvoorbeeld te koop bij de op = op shop. Ik vind de paletten erg mooi, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en de verpakkingen zien er ook erg leuk uit.
Op de bovenstaande foto zie je de kleuren wat beter, de kleuren zijn allemaal erg mooi. Dit palette is met lichtroze kleuren maar ik heb zelf ook nog drie andere paletten met: blauwe kleuren, grijze kleuren en knalroze kleuren.

Op de bovenstaande foto zie je de swatches van alle kleuren. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, ik heb de kleuren hier aangebracht met mijn vinger maar als je de kleuren aanbrengt met een sponsapplicator dan zijn de kleuren nog mooier. Bij het palette zitten ook twee sponsapplicators. Wat vind jij van dit palette en heb je zelf producten van dit merk welke je fijn vind? Laat het me weten in de reactie's.

1 opmerking