Mijn haarproductenbakje.


Ik laat jullie vandaag mijn haarproducten zien die in het bakje op de bovenstaande foto zitten, verder heb ik nog wat andere haarproducten maar die zitten niet in dit bakje. Ben je benieuwd wat er allemaal in dit bakje zit? Klik dan op meer lezen.Als eerste zitten er drie producten in van Wella. Twee keer de Wellaflex gel spray en één keer de Wella forte shine & style spray.

Dit zijn alle vier producten van oriflame, dit zijn anti-klit spray's. De linker sprays ( oranje ) zijn voor in de zomer en de rechter ( blauwe ) zijn voor de rest van het jaar. In de linker, blauwe verpakking zit mijn anti-klit spray van de action.

Van Avon zitten er ook twee producten in. Dit zijn beide styling producten, waarmee je volume in je haar kan maken.

Van Goldwell zitten er ook twee producten in mijn bakje, de linker is een leave in conditioner en de rechter is een styling cream.

Van Nivea zit deze styling mousse in mijn bakje, dit is de diamond gloss styling mousse.

En alweer het laatste product uit mijn bakje en dat is weer een oriflame product. Dit is een Glossy Hair Gel uit de Twinkle Star Collection, dit is een glittergel. Leuk voor de kerst. Wat vind jij fijne haarproducten en welke haarproducten gebruik jij vaak? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen