Valentijns nail-art.

Ik vind het altijd erg leuk om met alle feestdagen bijpassende nagels te hebben, maar ook met bijvoorbeeld valentijnsdag is dat erg leuk. Net met valentijnsdag heb ik me in het leven getrokken bij mijn nagel, dus die ga ik even niet lakken, aangezien ik dan een onsteking kan krijgen en daarom de nail-art maar even op een nepnagel. Ik heb als eerste een nude basislakje gebruikt en daarna de helft van de nagel afgeplakt met plakband. Het niet afgeplakte stukje van de nagel heb ik gelakt met een zwart lakje en het plakband weer verwijderd. Dat heb ik goed laten drogen en toen heb ik met verschillende roze kleuren hartjes gemaakt. Ook heb ik met de roze kleuren stippen gemaakt. Als laatste heb ik de hartjes omlijnt met een zwarte kleur en eventueel kan je ook nog een topcoat aanbrengen zodat het langer blijft zitten en zodat je nail-art nog extra glanst. Een hele leuke valentijnsdag gewenst en ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vinden. Laat me in de reactie's weten wat je van deze nagels vind en wat jij op je nagels had met valentijn.

2 opmerkingen

  1. Ziet er leuk uit! Ik had gewoon mijn nagellak van een paar dagen geleden op haha (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieve nailart, zo met die hartjes.

    BeantwoordenVerwijderen