5 Favoriete producten van maart.


Maart is alweer bijna afgelopen, dus het lijkt me tijd voor een favorieten artikel. Vandaag laat ik jullie mijn 5 favoriete producten van afgelopen maand zien.Als eerste de Skin Finish compact powder van Catrice, deze heb ik pasgeleden gekocht en ik vind hem heel erg fijn, in het vorige favorieten artikel liet ik jullie een andere compact powder zien, die al bijna op was, daarna had ik de Max compact powder gekocht, maar die kleur is net iets te donker. Deze kleur is helemaal goed en de poeder blijft erg lang zitten.


Als tweede mijn favoriete mascara, in het vorige favorieten artikel was dit ook al mijn favoriet en dat is hij nog steeds. Dit is de Essence maximum defenition volume mascara. Deze mascara is erg fijn, door het dunne borsteltje lijken je wimpers een stuk voller en langer.


Als derde mijn Metallic Eyemousse’s van de Hema, hier heb ik ook al een artikel over geschreven. Deze oogschaduw’s zijn erg mooi in combinatie met elkaar en je kunt ze ook gewoon uitblenden. Ik heb ze in de kleuren 03 White, 04 Purple en 05 Pink.Als vierde mijn Essence long lasting eye pencil in de kleur 01 Black Fever. Deze blijft redelijk lang zitten ( langer als het i love rock oogpotlood ) en ik vind hem gewoon erg fijn.

Als vijfde een lipstick van de da dit is de kleur 101, dit is een prachtige roze kleur die niet te overdreven is maar die wel lekker opvalt. Over deze lipstick heb ik al eens eerder een artikel geschreven. Wat zijn jullie favorieten van deze maand? Laat het me weten in de reactie’s.Geen opmerkingen