8x4 Deo's. Break Free, Sweet Secret en Modern Charme.De meeste geuren van 8x4 vind ik erg lekker, zo stond er een tijdje geleden al een artikel over de geur Soft Kiss online en nu de drie geuren: Break Free, Sweet Secret en Modern Charme.
De bus van de geur Break Free vind ik erg erg leuk uit zien, lekker girly met de roze streepjes en vlindertjes. Deze geur vind ik echt heerlijk, het is altijd moeilijk om geuren van parfums, deo's etc. te beschrijven, ik vind dit een lekker, zoet maar niet t√© zoet, fris geurtje. Deze deo heb ik al een tijdje, het is dan ook een Special Edition. De geur Sweet Secret is ook een hele lekkere geur. De deo bus van Sweet Secret vind ik ook heel erg leuk, met het korset op de voorkant ziet deze deo er erg mooi uit. Deze geur ruik je niet heel erg, maar het heeft toch een lekker zoet geurtje. De laatste geur, Modern Charme vind ik er ook heel erg leuk uit zien. In het midden van de bus zit een soort explosie van rood. Deze geur is totaal niet zoet, hij ruikt lekker chique maar niet sterk. Wederom vind ik deze deo ook erg lekker.

Geen opmerkingen