Ciaté Caviar Pearls.


Ciaté komt met drie hele bijzondere nagellaksets, namelijk Caviar Pearls. De nagellakjes zitten in een setje van twee nagellakjes en een 'trechtertje' om gevallen pearls mee terug te gieten.
De sets zijn er in drie hele gave kleuren, allerlei verschillende gekleurde pearls, zwarte pearls en witte pearls. Ik vind ze alledrie erg leuk, maar als ik zou moeten kiezen zou ik voor de witte gaan.


Hoe werken de pearls? Je lakt als eerste je nagels met één laagje van de basislak. Zodra deze goed droog is open je het potje met de Caviar Pearls en dan lak je nog een laag van de basislak over de eerste laag heen, deze laag moet je niet laten opdrogen, zodra je deze laag hebt aangebracht 'giet' je de Pearls op je nagels, als je je nagels boven een bakje of zoiets dergelijks houd, kun je daarna het trechtertje in het potje doen en de gevallen Pearls teruggieten. Laat de nagels 15 tot 20 minuten drogen en Voila, je nagels zijn helemaal af. Ik vind het een heel erg leuk idee, de sets zijn momenteel nog niet te koop. Vind je Ciaté een te prijzig merk of wil je het nu al proberen? Je kunt hiervoor ook nagelbeads gebruiken.

5 opmerkingen

 1. Reacties
  1. In Engeland zijn ze al uitgebracht en kosten ze £18, dus waarschijnlijk rond de €22,00.

   Verwijderen
 2. Super leuk, maar dit kan je ook doen met rhinestones :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi! Waar kan je ze kopen? Of alleen online? x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oke Thanx,
  Die lippen waren zeker als deco er bij?
  Of komt die ook uit?
  Dailychoicebot.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen