Da framboos gezichtsmasker.


De da heeft nu ook gezichtsmaskers van het da eigen merk deze maskers zitten in een tube van 100 ml. De maskers zijn verkrijgbaar in de geuren framboos en perzik.Ik heb gekozen voor framboos aangezien ik het perzik masker heel erg chemisch vind ruiken. Het framboos masker ruikt heel  erg naar framboos maar dan wat zoeter. De verpakking van het masker ziet er erg leuk uit, ook is de verpakking erg praktisch aangezien het niet erg groot is en je het dus makkelijk mee kan nemen. Het masker zelf is lichtroze van kleur zoals je ook kunt zien op de onderstaande foto. Het masker kost slechts €3,39.


Het masker ruikt nog steeds lekker, ook als je hem op je gezicht hebt en de geur is niet te overheersend. Op de achterkant van de tube staat dat je het masker 5 tot 10 minuten moet laten zitten, ik heb het masker 10 minuten laten zitten. Na die 10 minuten is het masker nog steeds een beetje vloeibaar. Nadat ik het masker er heb afgehaald is mijn huid lekker zacht. ik vind dit een erg fijn masker.

Geen opmerkingen