Essence Fruity Collectie.Essence komt vanaf half april tot en met mei 2012 weer met een hele mooie limited edition genaamd Fruity. Ik vind de collectie erg leuk en de collectie doet me echt denken aan de zomer.In de collectie zit als eerste een blush sorbet. Deze blush sorbet is in de kleur 01 Smoothie Operator en kost €2,79.
Dan zitten er deze leuke nail fruits in, dit zijn fimo schijfjes met fruit. Essence heeft deze al eerder in het assortiment gehad. Deze kosten €1,99 en zijn in de kleur 01 Fruit punch to go.


Dan zitten er twee topcoats in het assortiment, de scented top coat ruikt naar aardbeien en is dan ook in nummer 01 smells like strawberry en de sealing top coat is een normale topcoat en deze is in nummer 01 stay fruity. De beide topcoats kosten €1,99 per stuk.


In de collectie zitten ook twee lipproducten, namenlijk deze lip balms. Deze zijn in de kleuren 01 peach beauty en 02 very cherry en kosten €1,99 per stuk.Oogproducten ontbreken ook niet in deze collectie, in deze collectie zitten 3 eyeshadow souffle's. Deze zijn in de kleuren 01 peach beauty, 02 banana joe en 03 one kiwi a day en kosten €2,79 per stuk.


En alweer de laatste producten uit deze collectie en dat zijn vijf hele mooie nagellakjes. Deze zijn in de kleuren 01 banana joe, 02 peach beauty, 03 very cherry, 04 one kiwi a day en 05 mashed berries en deze kosten €1,79 per stuk.

1 opmerking

  1. Wat een leuke zomerse collectie!
    Ga zeker een nagellakje kopen (: x

    BeantwoordenVerwijderen