Essence get big lashes volume boost mascara.


Essence heeft sinds kort drie nieuwe mascara’s in het assortiment zitten, de volume boost, de volume boost waterproof en de volume curl mascara. Ik heb de volume boost mascara meegenomen.Deze mascara heeft een erg mooi borsteltje, ook de volume curl mascara heeft een erg mooi borsteltje alleen de volume curl mascara leek mij wat klonteriger. De get big lashes mascara’s kosten slechts €2,29. Normaal gesproken heb ik altijd mascara’s met kleine borsteltjes, die vind ik gewoon heel erg fijn en ik vind dat die veel meer volume aan je wimpers geven, maar deze mascara geeft ook heel erg veel volume. Als je een paar laagjes over elkaar heen doet, zien je wimpers er heel erg mooi uit, normaal gesproken als je veel laagjes doet zijn je wimpers heel erg dik en heel erg klonterig, maar bij deze mascara is daar helemaal geen sprake van. De huls is vrij dik, maar ligt daarom als nog fijn in de hand. Ik ben heel erg tevreden over deze mascara.

2 opmerkingen

  1. Lijkt me goed!
    Maar kan je de volgende keer er foto's bij doen zoals: foto's met mascara en foto zonder mascara? (andersom ;p) x

    BeantwoordenVerwijderen