Hema metallic eyemousse.


Deze mooie oogschaduws heb ik al meerdere keren zien liggen bij de Hema, steeds twijfelde ik of ik deze nou wel of niet zou meenemen. Nu zag ik dat er heel veel producten 2+1 gratis waren en ook deze oogschaduws waren nu 2+1 gratis.

Ik vind allereerst de verpakkingen van de oogschaduws erg mooi. Ik vind ze er niet heel erg goedkoop uitzien en de verpakkingen gaan ook heel gemakkelijk open. Deze eyemousse's zijn er in heel veel kleuren, ik heb zelf gekozen voor: 03 white, 04 purple en 05 pink. Ik vind deze drie kleuren ook erg mooi bij elkaar staan en daar kan ik vast en zeker wel een mooie look mee maken. De eyemousse's kosten normaal €3,50 per stuk maar momenteel kun je ze ook kopen voor de actie 2+1 gratis.


De eyemousse's zijn erg goed gepigmenteerd, op de bovenstaande foto heb ik heel erg dun met mijn vinger in de mousse gedipt en je kunt in de mousse ook nauwelijks zien dat ik de mousse al heb gebruikt. Ik ben erg blij met deze metallic eyemousse's.

1 opmerking