Make-up afhaal routine.Iedereen heeft zijn eigen manieren om je make-up te verwijderen, sommigen doen het helemaal niet maar ik doe het wel en vandaag vertel ik met welke producten ik dat allemaal doe. Ik gebruik hiervoor Odina visage reinigingsmelk, Bella cotton maxi wattepads, Nivea visage oogmake-up remover en normale Bella cotton wattepads.
Met de producten op de bovenstaande foto verwijder ik mijn oogmake-up. Ik gebruik hiervoor normale wattenschijfjes en momenteel gebruik ik die van Bella cotton. De watjes van Bella cotton zijn te koop bij de Action en deze zijn helemaal niet duur. De Nivea oogmake-up remover is bij de meeste drogisten te koop en deze kost ongeveer €5,00.Met de twee producten op de bovenstaande foto verwijder ik mijn gezichtsmake-up. Ik gebruik niet allerlei producten zoals tonic etc. aangezien ik meestal geen foundation draag en alleen poeder. Voor het verwijderen van mijn gezichtsmake-up gebruik ik een reinigingsmelk van Odina visage, deze reinigingsmelk is ook van de Action. Voor het verwijderen van mijn gezichtsmake-up vind ik het fijn om grote watjes te gebruiken, deze gebruik ik momenteel ook van Bella cotton en dit zijn de Maxi Wattepads.

Zouden jullie het leuk vinden als ik een/meerdere stash artikelen zou maken? Ik zou het leuk vinden als jullie deze vraag even zouden willen beantwoorden in de reactie's. Als je dat leuk lijkt, is het ook handig om te weten waar je dat graag over zou willen zien.

1 opmerking