Max lippenstift.Bij de Action kocht ik een setje van twee lippenstiften, de nude lippenstift sprak me totaal niet aan en deze zal ik dan ook niet echt gaan dragen, maar de koraalkleurige lippenstift sprak me juist wel aan en aangezien deze lippenstiften samen nog minder dan één euro kosten, besloot ik om het setje gewoon mee te nemen.

De kleurtjes zijn erg mooi en op de swatch ziet ook de nude kleurige lippenstift er erg mooi uit. Ik vind hem niet erg mooi op mijn lippen, maar de koraalkleurige vind ik juist wel erg mooi staan op mijn lippen. De nude lippenstift heet Silky Nude en de koraalkleurige lippenstift heet Peach. Ik ben erg tevreden over deze lippenstiften.


2 opmerkingen

  1. Die koraalkleur is echt super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze alle twee super leuk. Ik heb ook lippenstift van de action.

    BeantwoordenVerwijderen