Max Mineral Pressed Powder.


Van Max kocht ik pas geleden deze Mineral Pressed Powder, op het doosje staat er nog boven: Max Foundation. Ik nam hem mee, in de hoop dat het toch een poeder zou zijn en ik had geluk, want het was echt een poeder.Ik heb deze poeder in de kleur Light Beige. Ik vind de verpakking van de poeder niet geweldig, de verpakking is een soort ovaal, ik zou het zelf mooier hebben gevonden wanneer het gewoon een ronde verpakking was geweest. Het doosje gaat wel heel erg gemakkelijk open, door op het knopje te drukken gaat hij meteen los en kun je het dekseltje optillen en dan heb je de poeder open. Je hebt dan nog niet meteen de poeder maar eerst een zilveren plaatje waar een applicator op licht. Deze applicator gebruik ik zelf niet. Ik vind de poeder erg mooi, het is gewoon een simpele, huidskleurige poeder.

2 opmerkingen

 1. Heb je hem zelf al gebruikt?
  Ik heb hem zelf ook e ik was ook erg enthousiast maar ik vind hem toch niet goed , na een tijdje (uurtje) ga je heel erg zien dat het poeder is.
  Ik hoop dat jij er wel van kan genieten.
  Dailychoicebot.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heb hem al meerdere keren gebruikt. Ik vind hem wel erg fijn en ik krijg daar zelf geen last van. Jammer dat hij bij jou niet zo fijn is!

   Verwijderen