Mijn 5 favoriete parfums.


Ik ben erg gek op parfums en daarom laat ik jullie vandaag mijn 5 favoriete parfums van dit moment zien.
Als eerste mijn allerlekkerste parfum, dit is Miss o van Oriflame, Miss o heeft ook andere varianten zoals de blauwe, deze heb ik zelf ook maar mijn voorkeur gaat toch naar de roze variant. Dit is een lekkere geur, niet zoet, maar ook niet sterk. Ik vind hem gewoon heerlijk. Ook de verpakking vind ik erg leuk, met het spuitstukje waar je in moet knijpen zodat de parfum er dan vervolgens uit komt.


Deze parfum vind ik ook erg lekker. Dit is Oilily Muse, van Oilily heb ik ook meerdere parfums maar dan is dit toch mijn favoriete parfum van Oilily. Ook de verpakking vind ik hiervan erg leuk. Het kwastje wat er aan hangt en de mooie dop, ook de geur is lekker. Deze geur is wederom ook niet erg zoet, maar ook gewoon heerlijk.

Dan weer een parfum van Oriflame, ik vind Oriflame ook een erg fijn merk en niet alleen qua parfums. Dit is wel een erg leuke verpakking, eerst was deze verpakking helemaal wit en had je alleen het silhouette, er zaten allerlei stickertjes bij waarmee je je poppetje eigen kon maken. Ik heb hem zo gedaan en ik vind hem erg leuk geworden, omdat eigenlijk niemand precies dezelfde parfum heeft. De parfum is roze wat ik ook erg leuk vind, aangezien roze mijn lievelings kleur is. Deze geur is lekker zoet.


Dit is ook een parfum die ik de laatste tijd heel veel gebruik, deze is van Replay en deze zit in het Jeans achtige doosje. Deze parfum ruikt gewoon heerlijk.


En dan alweer mijn laatste favoriete parfum, dit is Mexx Nice. Mexx heeft hele lekkere en vooral zoete geuren, ook dit is weer een hele lekkere, zoete geur. Welke parfum's vind jij lekker? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen