Mijn nagellakstash.


Vandaag laat ik jullie mijn nagellakstash zien, ik heb mijn nagellakstash opgeborgen in 3 nagellakrekken & nog een bak waar nagellakjes instaan die niet in mijn rekken passen.En dat was alweer mijn hele stash, ik vind de lakjes van Catrice en Essence gewoon erg fijn en het zijn ook hele leuke kleurtjes. Het zijn er een stuk of 250. Wat vind je van mijn stash, houd jij ook zo van nagellak en wil je nog ergens een swatch van zien? Laat het me weten in de reactie's.

8 opmerkingen

 1. Whoo, super veel!
  Ik vind nagellak ook helemaal geweldig (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo veel nagellak zal ik nergens kwijt kunnen xD Maar ik vind je stash echt gaaf! Love nagellak!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O MIJN GOD O_O
  Dat is nog eens een boel, haha! Mijn zakje met potjes is helemaal NIKS vergeleken met dat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk hihi!
  Xxx Esmée.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben ook verslaafd aan nagellak! het is zo leuk om je stash is te zien! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Woooow! Kan je ze ook ergens voor heel goedkoop halen die heel fijn zijn?!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Woow, dacht dat ik er veel had maar 50 is niks vergeleken met dit.
  Ik hou ook echt van nagellak moet elke maand wel een paar kopen haha.
  Heb je die rek zelf gemaakt of ergens gekocht? lijkt me echt handig heb ze nou in een mandje staan maar wil ze ook graag in het zicht zetten en dat rekje is echt geweldig..

  BeantwoordenVerwijderen