Nail-art tag.

Vandaag een hele leuke tag, al zeg ik het zelf. Ik zag een make-up tag, maar ik heb het woordje make-up veranderd in nail-art en nagellak, aangezien ik dat eigenlijk nog veel leuker vind en met dat onderwerp kan ik de vragen veel beter beantwoorden.

Tumblr_m05ujzoadh1qj4puzo1_500_largeHoe oud was je toen je met nail-art begon?
Dat was zo'n 2/3 jaar geleden, op mijn 11/12e dus ongeveer. Toen maakte ik nog hele simpele nail-arts door bijvoorbeeld met twee kleurtjes te lakken.
Hoe ben je met nail-art begonnen?
Dat is eigenlijk een beetje hetzelfde antwoord als mijn antwoord op de vorige vraag, ik maakte met twee kleurtjes mijn nagels mooi. Dus bijvoorbeeld de helft de ene kleur en de helft de andere kleur.
Wat zijn enkele van je favoriete merken?
Ik vind vooral de lakjes van Catrice en Essence erg leuk, ze hebben steeds weer een vernieuwend assortiment, ze zijn niet duur en ze dekken gewoon goed. Het maakt me niet zoveel uit wanneer de nagellak gaat chippen want ik draag de meeste nagellakjes/nail-arts toch maar 1 tot 2 dagen.
Wat betekent nail-art voor jou?
Ik vind het echt heel erg leuk om bezig te zijn met nagels, ik zou wel zonder nagellak kunnen maar ik vind mijn nagels toch wel erg leuk met mooie kleurtjes erop.
Wat vind je van drogisterij nagellak versus duurdere merken?
Dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit, ik koop meestal meer goedkope lakjes dan duurdere lakjes maar ookal koop ik duurdere lakjes dan zou dat niet zo zijn zodat ze dan niet zo snel zouden chippen want zoals ik net al zij maakt het me niet zoveel uit als ze na een aantal dagen gaan chippen, want dan is het kleurtje er allang weer af.

Geen opmerkingen