Notd: Nude glitter.Catrice heeft weer een hele mooie speciale editie uitgebracht genaamd Million Styles. Ik heb hier vier lakjes van gekocht. Ook heeft Catrice momenteel een aanbieding, 2 lakjes voor 4 euro. Natuurlijk heb ik hier even gebruik van gemaakt, ik weet niet of het ook bij de trekpleister etc. is maar het is iniedergeval wel zo bij de kruidvat. Ik heb voor deze notd eerst één laagje aangebracht van een lakje uit de Ultimte Nudes lijn van Catrice. Dit is een mooi paars/roze achtig lakje in de kleur 090 Karl Says Très Chic. Daaroverheen heb ik één laagje van een ander lakje van Catrice, uit de Million Styles collectie over het paars/roze achtige kleurtje aan gebracht. Deze topper is in nummer C02 Million Dollar baby. Ik vind het een hele leuke combinatie geworden, wat vind jij ervan? Laat het me weten in de reactie's.

1 opmerking