Andrélon Droogshampoo.


´Andrélon droog shampoo geeft een verfrissende volume boost aan je haar tussen de wasbeurten door. Andrélon Droogshampoo Verassend Volume is speciaal voor slap of futloos haar dat snel vet wordt en dat tussen de wasbeurten door een opfrisser kan gebruiken. De unieke formule met een Lift-Up System zorgt ervoor dat het vet bij de haarwortels wordt opgenomen, waardoor het haar meer volume wordt opgenomen, waardoor het haar meer volume krijgt en weer licht en luchtig valt. Andrélon droogshampoo is dé oplossing om zonder water het haar in een handomdraai weer een frisse boost te geven. ´ Andrélon droogshampoo is vooral bedoeld om meer volume te creeëren en vet haar tegen te gaan.
 
Schud de fles goed voor gebruik, breng de droogshampoo op droog haar aan en spuit niet te dichtbij en laat de spray een paar minuten inwerken en borstel je haar dan goed door. Breng het haar vervolgens in model en zo komt er weer meer volume in je haar.

De droogshampoo ruikt erg fris, limoen, citroen achtig. Ik vind de geur zelf erg lekker maar je moet er wel van houden. De bus vind ik er ook wel lekker fris uit zien met de groene accenten. Na het gebruiken van deze shampoo voelt je haar erg fijn aan. Deze droogshampoo van Andrélon kost €4,99.

4 opmerkingen

 1. Ik vind hem niet zo fijn, omdat hij bij mij geen extra volume geeft, en mijn haar word er ook niet heel erg frisser van. En hij laat ook een witte waas achter op de spullen in mijn kamer!

  Ohja, tip! Leg hem niet neer maar berg hem rechtop op. Anders loopt hij leeg! (heb er ervaring mee... :S)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn droog shampoo van andrelon was uiteindelijk helemaal niet zo super.
  Hij ging ineens heel snel op en maakte mijn haar juist vetter.
  en maakte het plzuig met slag ipv meer volume.
  Ik zou de droog shampoo van syoss aanraden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind de droogshampoo van andrelon super fijn en gebruik hem vaak ,

  liefes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me erg fijn! Ik gebruik nu een van Batiste.. Die kan ik ook aanraden!

  BeantwoordenVerwijderen