Catrice Female C03 Who Are Blue.


Uit de Female collectie van Catrice kocht ik twee kleurtjes, C02 - Nude en C03 - Who Are Blue. Vandaag een swatch van dit mooie kleurtje C03 - Who Are Blue. Ik vind dit een heel erg mooi paars kleurtje, op de foto komt het lakje meer blauw over. Dit lakje heeft net als C03 - Nude een hele mooie, matte, creamy finish. Van dit lakje heb ik twee laagjes aangebracht, maar het lakje dekt ook al prima in een laagje. Ik vind dit een heel mooi kleurtje. Wat vind jij van dit kleurtje? Laat het me weten in de reactie's.

5 opmerkingen

 1. Ik draag deze momenteel ook. Dit was het enige lakje uit de collectie dat me aansprak maar ik ben er erg blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, vind de finish echt super mooi staan bij deze kleur! Misschien morgen maar even kijken of hij er nog is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook meteen verliefd was ik !
  Ik vind het super dat ie mat is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wayw wat een super mooi kleurtje !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee,
  WoW die is echt nicee!!

  xxxemma696

  BeantwoordenVerwijderen