Essence i love rock gloss eye pencil.Het Essence i love rock gloss eye pencil is echt een 'glossy' oogpotlood. Dit oogpotlood is erg mooi zwart, wat ik toch wel erg mooi vind bij oogpotlood. Het oogpotlood breng je makkelijk aan en je hebt ook al snel een mooie lijn oogpotlood, ook voelt het oogpotlood niet glibberig aan. Het oogpotlood opzich vind ik super, het enige nadeel is dat het oogpotlood er bij mij heel erg snel afgaat. Welk oogpotlood vind jij erg fijn en blijft er ook lang opzitten? En heb jij ook het probleem dat dit oogpotlood er erg snel afgaat? Laat het me weten in de reactie's.

4 opmerkingen

  1. Ik heb dit oogpotlood ook & I love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb het vandaag gebruikt ik vind hem super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik dit potloodje ook maar bij mij blijft hij de hele dag zitten, misschien zijn je oogleden te vet en dat het op het potloodje komt, probeer hem dus elke dag te slijpen!

    BeantwoordenVerwijderen