Haul www.theriverhouse.nl


Ik doe heel veel aan nail-art en had dan ook al een aantal nail-art pennen. Op www.theriverhouse.nl zag ik nail-art pennen voor maar €1,00 per stuk. Ik heb er 59 besteld en ik ben er erg blij mee, ze zijn allemaal heel aangekomen en het zijn stuk voor stuk prachtige kleuren.Ik laat ze jullie op kleur zien, maar aangezien ik er van deze drie kleuren elk maar één heb heb ik deze drie kleuren maar even bij elkaar gezet. Ik heb een witte, een zwarte en een beige nail-art pen.

De zilveren nail-art pennen.


De nail-art pennen in blauwtinten.


De nail-art pennen in bruintinten.


De nail-art pennen in roodtinten.


De nail-art pennen in paarstinten.


De nail-art pennen in rozetinten.


De nail-art pennen in geeltinten.


En de nail-art pennen in groentinten. Wat vind jij van deze nail-art pennen? Laat het me weten in de reactie's. De nail-art pennen zijn te koop op www.theriverhouse.nl

4 opmerkingen

  1. ik ze ook nog gehad aar dan van Ebay toen waren het er wel 39

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ze ook, maar bij mij vallen de kwastjes steeds eruit en dan moet ik ze steeds weggooien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan ze niet vinden op die site! :(

    BeantwoordenVerwijderen