Paas nagels.Vandaag een leuke paas nail-art, de nail-art is erg simpel maar ik vind hem wel heel erg leuk.


Ik heb voor deze nail-art mijn pink, middelvinger, wijsvinger en mijn duim gelakt met een heel erg mooi roze kleurtje van Rebecca Bonbon, hier heb ik twee laagjes van aangebracht. Mijn ringvinger heb ik gelakt met een wit lakje van Catrice in de kleur 470 Snow Motion! Van dit witte kleurtje heb ik ook twee laagjes aangebracht. Op de nagels met het roze kleurtje heb ik met de witte lak van Catrice stippen gemaakt met de dikke kant van de dotting tool. Op de nagels met het witte kleurtje heb ik met het roze kleurtje van Rebecca Bonbon stippen gemaakt. Ik vind de nail-art erg leuk geworden, wat vind jij van deze nagels? Laat het me weten in de reactie's. Nog fijne paasdagen!

2 opmerkingen