Essence xxxl Shine lipglossjes.


Van de xxxl Shine lipglossjes van Essence heb ik er zelf twee, ik vind ze erg fijn en ik gebruik ze dan ook regelmatig.
De verpakkking van de lipglossjes vind ik erg leuk, lekker simpel want je ziet de kleur goed, maar toch erg leuk met de zilveren dop en de zilveren letters. De lipglossjes kun je ook lekker makkelijk meenemen omdat ze niet zo dik zijn. De lipglossjes ruiken echt heel erg lekker, ze ruiken een beetje naar aardbei, maar dan weer wat meer snoepachtig. De lichtroze kleur heet 14 Bubble Babe en de knalroze kleur heet 05 Super Girl.

De lichtroze kleur zie je niet erg goed, maar je ziet wel een hele mooie shimmer met een aantal roze, zilveren tinten glitters. De roze kleur zie je heel goed wanneer je deze gewoon subtiel aanbrengt, dit is wel leuk voor feestjes maar om gewoon even snel de deur uit te gaan zou ik eerder gaan voor Bubble Babe, wanneer je Super Girl een beetje afdept, is de kleur al veel mooier en is hij te vergelijken met Super Girl.

5 opmerkingen

 1. Ik heb wel Essence lipgloss van Marble mania, maar deze collectie heb ik nog niks van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ook lipgloss van essence maar tot nu toe gebruik ik liever Mac Lipglass.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey! Ik vind je blog erg leuk, ik vind het alleen jammer dat je eigenlijk nooit swatches doet van hoe de producten er op je gezicht uitzien. Bijvoorbeeld hoe deze lipgloss er op je lippen uitziet! Ik zou het namelijk erg leuk en handig vinden!

  xoxo

  xxshiawase.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! (:

   Klopt, dat komt omdat mijn camera niet altijd even goed meewerkt, bijvoorbeeld bij deze lipglossjes schitterde het enorm en waren de foto's continu overbelicht. Ik hoop dat mijn camera de volgende keer de foto's niet overbelicht maakt.

   Verwijderen
 4. Hee,
  Die is echt supernicee.
  Ik heb em ook!


  xxxemma696

  BeantwoordenVerwijderen