5 Favoriete producten van Mei.


Mei is weer voorbij en dat betekend een favorieten artikel. Het zijn niet helemaal 5 producten aangezien ik 4 lakjes heb maar ze zijn van hetzelfde merk & ik vind ze alle vier prachtig.
Als eerste mijn OPI lakjes, dit zijn de lakjes die ik in de notd van een paar dagen geleden heb gebruikt. Van links naar rechts de kleuren: Pandamonium Pink, Lucky Lucky Lavender, Done Out In Deco en Planks a Lot. Alle vier erg mooie kleuren en ze zijn zóóó fijn!


Deze foundation heb ik ook erg veel gebruikt afgelopen maand, dit is de Giordani Gold foundation, deze foundation is van het merk Oriflame. De foundation is echt precies mijn kleur en je ziet niet eens dat je foundation op hebt, en deze foundation maakt mijn huid zo mooi egaal.


Dit palette vind ik ook erg mooi, het Sun Club palette van Essence. Dit is een erg mooi palette met allerlei bruin tinten. Ik heb het palette in de kleur 02 Long Beach.


De MagnaScopic mascara van Estée Lauder vind ik superfijn, hij maakt mijn wimpers zo mooi! Dit is zeker een van mijn favoriete mascara's.En alweer het laatste product van dit favorieten artikel, mijn Coca Cola lipsmacker. Deze heb ik nog maar net maar oh wat is deze fijn! Wat zijn jou'n favoriete producten van de afgelopen maand? Laat het me weten in de reactie's.

4 opmerkingen

  1. De OPI kleuren zijn idd prachtig, ook wel mijn favo's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lucky Lucky Lavender is echt zo'n mooi lakje! Zelf heb ik de afgelopen maand niet veel make-up gebruikt met het warme weer en zowat de hele maand hetzelfde lakje gedragen (een hotpink kleurtje van Mavala met flakies erover)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waar heb je die foundation gekocht en hoe duur was die? :)

    BeantwoordenVerwijderen