The Body Shop Chocomania collectie.


The Body Shop heeft momenteel de Chocomania Limited Edition. Hiervan kocht ik een bodybutter en een douchegel. Ik was erg benieuwd naar de producten uit deze lijn aangezien de lijn is geinspireerd door chocolade.De producten leken me erg lekker ruiken, maar nu ik ze eenmaal heb geroken vind ik ze toch niet zo lekker ruiken. De geuren ruiken heel erg sterk naar chocolade en ik vind ze een beetje misselijkmakend. De geur van de douchegel blijft wel goed hangen en de bodybutter ruik je ook goed. Ik vind de geur té overheersend en gebruik dan liever een andere geur. De verpakking van de bodybutter vind ik er wel erg leuk uit zien en de douchegel ook, de douchegel heeft een beetje een marble-effect wat ik er erg leuk vind uitzien. De producten zijn op zich erg fijn alleen vind ik de geur niet geweldig. Ik kocht deze producten via de bodybutter + showergel voor €16,- actie.

4 opmerkingen

 1. Jammer dat het niks voor jou is. Ik vind het zelf wel erg lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat het tegenvalt! het lijkt mij heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de douchegel heb ik nog nooit geroken, maar de bodybutter vin ik inderdaad ook niet lekker ruiken. ach ja, niets aan te doen.
  loves!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit product ook niet zo heel erg lekker ruiken eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen