Catrice lipsticks C01 Colour Bomb, 200 More Is More, 220 Mrs Brightside.


Ik vind lipsticks erg fijn, het blijft beter zitten wanneer je eet en drinkt en het voelt een stuk minder plakkerig aan. De lipsticks van Catrice vind ik erg fijn en ik heb er pas geleden dan ook weer drie gekocht.
Ik heb drie lipsticks gekocht van Catrice, de linker heet C01 Colour Bomb en komt uit de Revoltaire collectie, de middelste heet 220 Mrs. Brightside en komt uit het vaste assortiment ( Ultimate shine lipsticks ) en de rechter heet 200 More is More en komt ook uit het vaste assortiment ( Ultimate Colour lipsticks)Ultimate shine 220 Mrs. Brightside - Ultimate Colour 200 More is More - Revoltaire Velvet Matt Lip Color Revoltaire C01 Colour Bomb.
Op de bovenstaande foto zie je de kleur 200 More is More. Dit is een mooie roze-paarsige tint met een hele boel shimmer.Op de bovenstaande foto zie je de kleur C01 Colour Bomb uit de revoltaire collectie. Dit is een mooie koraaltint, de kleur neigt wel meer naar roze dan naar rood wat ik erg mooi vind. Dit is een matte lipstick.


Op de bovenstaande foto zie je de kleur 220 Mrs. Brightside. Dit is een mooie lictroze kleur met shimmer, deze zie je op de foto meer als een beetje shimmer maar wanneer je hem in het echt ziet zie je wel ook een mooie roze kleur. De Catrice lipsticks kostten allemaal €4,00 per stuk.

2 opmerkingen