Chanel - 577 Mimosa.Het is echt heerlijk weer, en wanneer de zon schijnt vind ik het nog leuker om felle kleurtjes op mijn nagels te dragen. Vandaag droeg ik dit mooie lichtgele kleurtje van Chanel in de kleur 577 - Mimosa. Mimosa is een lichtgeel kleurtje met een hele mooie shimmer erdoor heen, van dit kleurtje heb ik twee laagjes aangebracht maar in één laagje dekt hij ook prima. Ik vind het een erg mooi kleurtje. Wat vind jij van dit kleurtje? Laat het me weten in de reactie's.

4 opmerkingen

 1. Kleur is mooi, maar zo te zien is het geen fijn lakje.

  Chica de Ahora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gehoord dat de lakjes van Chanel heel snel chippen, is dat zo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor, blijven prima zitten! Ik vind de Chanel lakjes erg fijn!

   Verwijderen