Fruity Beauty.Hmm, ik geniet wel van het lekkere warme weer van de afgelopen dagen, al mag het van mij soms wel nét iets minder warm zijn. Bij warme dagen denk ik aan veel ijsjes en fruitige, schattige dingetjes. Wanneer het weer zo'n zonnige dag is, is het toch veel leuker om een lipbalm uit bijvoorbeeld een sinaasappeltje te halen dan een gewoon simpel stickje? Beauty producten zijn er in allerlei soorten en maten en ik laat jullie een aantal leuke, fruitige beauty producten zien.Hoe leuk is dit? Je nagels vijlen met een stukje sinnaasappel, dan met een gewone simpele vijl is toch veel leuker? Je kunt er steeds een stukje afbreken en je nagels gewoon onderweg vijlen.


Zo schattig, je haalt de dop van het 'bakje' af, draait aan de onderkant en er komt lip balm uit. Deze is in aardbei-smaak, maar deze lipbalms zijn er ook in een heleboel andere smaken.


 


Deze vijlen vind ik ook heel erg leuk, vijlen met ijsjes & cupcakes, hier wil je je nagels toch mee vijlen?

Hand créme is ook altijd lekker om bij je te hebben, en zo'n cupcake variant is toch veel leuker dan een tubetje? Ik vind hem erg schattig.


Van Essence is de Fruity collectie al weer een hele tijd uit, in deze collectie zit een Scented top coat die ruikt naar aardbei wanneer je hem op je nagels hebt. Klinkt lekker!


Even een beetje lipgloss uit je appeltje halen, ik vind deze heel erg leuk. Lekker fruitig!De i love... lijn van de douglas bevat heerlijke producten met heerlijke geuren, in deze lijn zitten douchegels, lipbalsems en nog meer heerlijke, fruitige beauty producten.


Lipsmackers vind ik zelf ook erg lekker, ze hebben ze in allerlei smaken, van Fanta tot M&M's, vanille tot aardbei en noem maar op.
Wat voor fruity beauty producten ken jij? Laat het me weten in de reactie's.

Geen opmerkingen