Kruidvat maskers.


Het Kruidvat heeft al een tijdje drie nieuwe maskers, één peeloff en twee gewone maskers. Ik nam de twee gewone maskers mee en ik ben er erg tevreden over. De maskers kosten €0,99 per stuk en dan heb je een pakje van 2 stuks.De verpakkingen van de maskers vind ik erg leuk, lekker simpel maar toch ook weer leuk met de aardbeien en de chocolade. Het Strawberry masker is lichtroze, bijna wit van kleur en lijkt op je gezicht een soort créme omdat hij dus vrij wit is. Hij ruikt echt heerlijk! Echt zo'n aardbeien geurtje, ik vind hem super lekker ruiken. Ook wanneer je hem op je gezicht heb is dit niet te overdreven en ruikt het gewoon lekker. De maskers moet je 10 minuten laten zitten, en na het masker te hebben verwijderd voelde mijn huid erg lekker zacht aan. Ik vind dit een erg fijn masker! Het chocolate, chocolade masker is bruin van kleur en ruikt echt naar chocolade, ik vind deze ook erg lekker. Dit masker moet je dus ook 10 minuten laten zitten en nadat ik dit masker had verwijderd was mijn huid ook erg lekker zacht. Ik vind de maskers erg fijn!

2 opmerkingen

  1. Misschien haal ik die ook wel een keer! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had ze gezien en wilde er een mee nemen, maar mijn vriendinnen wilde niet in een lange rij wachten, dus heb ik ze maar laten liggen. Hmpff, nu heb ik spijt :)

    http://trasure.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen