Mijn lipproducten-stash.Lipproducten vind ik erg fijn, eerst hield ik altijd meer van lipgloss maar nu ben ik steeds meer into de lipstick. Vandaag laat ik jullie mijn lipproducten-stash zien.
Zo, al mijn lipproducten bij elkaar. Het is niet superveel, maar ik heb er zeker genoeg aan.Dit zijn allemaal lipglossjes in schattige verpakkingen, tasjes, bonbonnetjes, cocktails, uiltjes, donuts, cupcakes, ijsjes etc. Ik vind ze erg schattig, deze lipglossjes zijn gewoon doorzichtig en een enkele met iet wat een kleurtje.Dit zijn mijn gewone lipglossjes, de merken van links naar rechts: Essence - Essence - van een tijdschrift - merkloos - Essence - Essence - Estée Lauder - Estée Lauder.Lipbalsems, labello's, lipsmackers.En mijn lipsticks, mijn favorieten uit het mandje. De merken van Links naar rechts: Estée Lauder - Estée Lauder - Max - Max - Rebella - Catrice - Catrice - Catrice - The Colour Workshop - DA.

Wat zijn jou'n favoriete lipproducten? Laat het me weten in de reactie's.

3 opmerkingen