Mijn nail-art stash.Nail-art is iets waar ik al een hele tijd mee bezig ben en ik heb dan ook al een hele boel nail-art spullen vind ik zelf. Ik had mijn nail-art stash nog nooit eerder laten zien en vond het toch wel leuk om die eens te laten zien. De stickers op de kastjes met de woorden Nail Art komen van www.theriverhouse.nl
Ik bewaar mijn nail-art stash in drie laden en bovenop staan ook nog spullen. Hier staan twee bakjes met in de linker wattenstaafjes en in de rechter wattenschijfjes. Er staat een pompdispencer met nagellakremover, twee reserve bussen met nagellakremover, een kopje voor water marble, een bekertje met een hele boel vijlen, een mok met nail-art kwastjes, dotting tools, bokkepootje etc. Een fles alcohol, een pompdispencer met alcohol en een leeg spuitflesje. De alcohol gebruik ik voor gelnagels.In de eerste lade zitten als eerste een roze en een zwart mandje, het roze mandje bevat nail-art stickers, water decals, striping tapce etc. en et zwarte mandje bevat doosjes met fimo, rinestones, wielen met rinestones, nail-art magnet etc. Ook heb ik er twee doosjes liggen die elk 8 vakjes hebben, in de bovenste zitten dunne figuurtjes zoals sterretjes, hartjes, waterdruppels en in het andere doosje verschillende kleuren glitters. In het bakje daarnaast liggen ook nog glitters en daarvoor liggen ook nog een aantal buisjes met glitters. Daarnaast ligt lijm die je bij nepnagels krijgt en een hema lijm en lijm remover, ook liggen er twee doosjes nagellakremover pads.In de tweede lade liggen mijn Konad sponge set, een stempelmachinetje, glitters, beads, Stempelspullen, nog meer glitters, een setje met blokvijl etc. nepnagels van Essence, handcrémes, sos nail care balm, nagelriemolie, nagelriemverzachter, Essence quick dry drops, byte-ex, essence studio nail remover en een bakje satéprikkers.In de laatste lade liggen teenspreiders, twee nagelmanicure setjes, veel ongelakte nepnagels, veel gelakte nagels, nagelwielen, nageltip houder, fimo canes, mini vijltjes, bakjes voor marble nails, nagelknippertje, pincetten, glitters, nagelvijlen, pen voor spatter nagels etc.En naast mijn gewone nagellak, heb ik ook nog een hele bak vol nail-art pennen. Het zijn er een stuk of 80/90.

11 opmerkingen

 1. Waar haal jij jouw dotting tools?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze heb ik héél lang geleden bij een bestelling gratis gekregen, weet zo één twee drie niet meer waar. Maar je kunt ze bijna overal op internet wel kopen!

   Verwijderen
 2. Wat een grote en leuke stash! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waar heb je al die nepnagels gekocht?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De nepnagels in de blauwe doosjes komen van de Action, de nepnagels in het Bella bakje zijn gelnageltips.

   Verwijderen
  2. Maar die gelnageltips zijn toch gewoon nepnagels of kan je die gebruiken als nepnagels?

   En hoeduur zijn ze voor hoeveel?

   Verwijderen
 4. Die kun je niet gewoon opplakken als nepnagels, meestal zitten ze in een doosje van 100, en je betaald er 5 tot 10 euro voor. Maar gewone nepnagels zijn goedkoper.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke spullen heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuk om te zien en te lezen maar waarom geen filmpje?

  BeantwoordenVerwijderen