Ombre nail-art.


Ombre vind ik erg leuk, dus ik vond het wel leuk om een keer ombre nagels te maken.

Voor de ombre nagels heb ik een lichtblauw lakje van 2true zonder naam gebruikt, een knalroze lakje van Catrice in de kleur 850 Aretha's R-E-S-P-I-N-K en een paars lakje uit een setje van de H&M in de kleur Purple. Ik vind de combinatie van de kleuren erg leuk. De kleuren heb ik in strepen onder elkaar op een konad sponge aangebracht en daarna dat over mijn nagels heen 'gestempeld', de konad sponges zijn van de konad sponge set die ik hiervoor heb gebruikt. Ik vind het resultaat erg leuk geworden, wat vind jij ervan?

1 opmerking

  1. Ombre nails zijn echt heel leuk! Heb het zelf ook wel eens gedaan. :) Mooi resultaat en ik vind dat Catrice lakje prachtig! xx

    BeantwoordenVerwijderen