Paarse zebraprint nagels.


Purple Dream van Elf vind ik een erg mooi paars kleurtje, vind je dit kleurtje nou erg mooi, maar kun je hem niet krijgen van Elf? Dit kleurtje lijkt heel erg op 800 Heavy Metallic van Catrice. Deze nagles heb ik niet bij mijzelf gemaakt maar bij iemand anders.


Als eerste heb ik één laagje van het kleurtje Purple Dream van Elf aangebracht. Hierna heb ik met een zwart stempellakje van Konad een zebraprint afbeelding van een van de image plates van Essence aangebracht. Hierna heb ik het geheel afgelakt met een Essence quick dry topcoat. Wat vind jij van deze nagels? Laat het me weten in de reactie's.

5 opmerkingen

 1. Mooi! ;o

  Moet je voor die stempel ook een bepaald lakje hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoeft niet persé, het kan ook met een gewoon lakje. (:

   Verwijderen
  2. Maar dan doet die het toch niet zo goed?

   Verwijderen
  3. Valt wel mee hoor, werkt ook wel fijn.

   Verwijderen