Pink and purple OPI nails.Ik had nog nooit een lakje van opi geprobeerd, maar wilde er al een tijdje een kopen. Toen ik de lakjes weer bekeek besloot ik er vier mee te nemen en oh wat zijn ze fijn!
Ik vond deze vier kleuren erg leuk bij elkaar staan omdat ze overlopen van licht naar donker. (lichtroze naar wat donkerder roze, lichtpaars naar wat donkerder paars). Van elk lakje heb ik twee laagjes aangebracht, ook op de duim. Op mijn pink bracht ik twee laagjes aan van Pandamonium Pink, op mijn ringvinger bracht ik twee laagjes aan van Lucky Lucky Lavender, op mijn middelvinger bracht ik twee laagjes aan van Done Out In Deco en op mijn wijsvinger bracht ik twee laagjes van Planks a Lot aan. Op mijn duim bracht ik eerst een streep van Pandamonium Pink aan, daarna een streep van Lucky Lucky Lavender, daarna een streep van Done Out In Deco en daarna een streep van Planks a Lot. Dit deed ik twee keer over elkaar heen, zodat de kleuren nog beter dekten. Ik vind de combinatie erg leuk en ik vind de lakken erg fijn. Wat vind jij ervan?

Geen opmerkingen