Tip: Gratis L’Oréal Paris nagellak + swatch.


Bij het Kruidvat kun je punten sparen op je voordeelkaart, bij elke euro die je uitgeeft krijg je één punt op je voordeelkaart. Voor die punten kun je leuke dingen uitzoeken. Ik zag dat je voor 375 punten een L’Oréal Paris nagellak Color Riche Le Vernis nagellakje kon uitzoeken en ik checkte meteen hoeveel punten ik had. Wat bleek, ik had genoeg punten en kon een nagellakje uit zoeken.
Ik koos het nagellakje in de kleur 805, dit is een mooie paarse kleur met gouden glitters. Ik vind het een erg mooi kleurtje.Het kwastje is erg breed, nog breder dan de kwastjes van Catrice. Ik ben benieuwd of het lakje fijn lakt, aangezien het kwastje best breed is en je dus gemakkelijk kunt smeren op bijvoorbeeld je pink. We zullen het zien!


Op de bovenstaande foto heb ik één laagje van het kleurtje aangebracht. Het lakje dekt prima in één laagje.


2 opmerkingen