7 Deadly Sins Of Beauty Tag.

Ik heb deze tag al een tijdje willen doen, maar steeds dacht ik van 'Hmm, deze tag doe ik wel een andere keer.' Toch vind ik de tag nogs teeds leuk, dus ik ga de tag gewoon doen!


Hebzucht.
Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?
Mijn goedkoopste beauty product is een aqua oogpotlood van Essence die ik tijdens een 50% actie kocht voor €0,50. Mijn duurste beautyproduct, ookal heb ik hem gewonnen, is mijn pret-a-porter palette van Sephora deze is volgens mij nog steeds niet verkrijgbaar in de winkel, maar gaat €46,90 kosten.

Woede.Met welke beautyproducten heb je een haat/liefde relatie?

Hmm, dat is een moeilijke vraag. Mijn essence i love rock oogpotlood vind ik de ene keer wel fijn en de andere keer is hij er zo weer af!

Gulzigheid.
Wat zijn je lekkerste beautyproducten?
Dit is een cupcake douche&badgel, en rara waar hij in verpakt zit. Een cupcake! En hij ruikt ook nog eens heerlijk, hmmm.


Luiheid.
Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?

Het is niet zo dat ik ze verwaarloos, maar het zijn dan denk ik mijn eye mousse's van de Hema, deze gebruik ik niet zo heel veel aangezien je best even bezig bent om er een mooie look mee te maken. Maar ik gebruik ze nog wel regelmatig.
Trots.
Welke beautyproducten geven je het meeste zelfvertrouwen?

Mascara! Wanneer ik mascara op heb vind ik mijn ogen er mooier uit zien. Ik ben blij met mijn ogen en wimpers en wanneer ik dan een beetje mascara op heb vind ik het nog mooier.
Lust.
Wat vind je het meest aantrekkelijk aan beauty?
Dat je er mooier uitziet, wanneer je niet te veel draagt natuurlijk want ik houd er niet van als je mega veel lagen make-up draagt.


Jaloezie.
Welke items zou je het liefst ontvangen als cadeau?
Dingen die ik zelf niet zo snel zou kopen, bijvoorbeeld iets van Lush. Lush zit bij mij totaal niet in de buurt dus dat lijkt me heel leuk om te ontvangen.


En wat zijn jou'n antwoorden op deze tag? Laat het me weten in de reactie's.

2 opmerkingen