Beyu Star Gloss 108.


Ik ben dol op lipproducten. Lipsticks, lipsmackers, lipglossen en noem maar op. Ik vind het gewoon erg mooi om iets op mijn lippen te hebben. Deze lipgloss van Beyu in nummer 108 is echt prachtig, zeker een van mijn favorieten.

Het kwastje van deze star gloss is gewoon normaal, brengt erg fijn aan en de huls van de lipgloss is niet te dik waardoor de lipgloss ook niet uit je handen schiet.


En wauw wat is hij mooi, op de bovenstaande foto heb ik hem wel wat afgedept omdat hij anders echt heel veel glitters heeft, wat natuurlijk niet erg is maar dit vind ik voor mij iets subtieler. Deze star gloss van Beyu kost €10,95 en is o.a te koop bij Douglas.

3 opmerkingen

  1. Die vind ik mooi!
    Wel duur maar je hebt er wel iets moois voor! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze is echt keimooi! Ik ben echt een grote van de producten van BeYu, omdat in heel veel producten zoveel glitter zit. Het nadeel is natuurlijk wel de prijs, maar de producten zijn dan wel onwijs fijn.

    BeantwoordenVerwijderen