Boek: Lauren Conrad Style.Ik houd van lezen en ben momenteel bezig in het boek L.A Candy van Lauren Conrad, ik zag dat lauren Conrad ook een boek had genaamd Style, en dit is geen gewoon leesboek maar een fashionboek. Dit boek moest ik hebben, en ik ben er heel erg blij mee.

Het boek is vrij dik, 230 bladzijdes, maar het boek bevat ook een heleboel plaatjes. De voorkant van het boek vind ik heel erg mooi, lekker simpel. Ik heb de Nederlande versie van het boek Style, aangezien dat was lekkerder doorleest dan een Engels boek.


Bij het boek zaten ook nog een aantal hele gave postkaarten, heel erg leuk om ergens op te hangen.Op de bovenstaande foto's zie je een aantal bladzijdes uit het boek, er staan echt hele leuke, handige fashion en beautytips in. Ook staan er hele leuke haartutorials in. Ik vind het echt een heel leuk boek en ben er momenteel druk aan in het lezen.

2 opmerkingen

 1. Ik heb dit boek ook, hij is echt super!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me een super leuk boek!
  Alleen waar is het verkrijgbaar?
  En hoeveel kost het precies?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen