Dove nourishing oil care shampoo & conditioner.Je kunt nog tot vandaag 00:00 meedoen met de winactie, morgen komt de uitslag online en de winnaar krijgt persoonlijk bericht.
Een tijdje geleden schreef ik over de anti-klit spray van de dove nourishing oil care lijn, een anti-klit spray die ik erg fijn vind. Mijn favoriete shampoo en conditioner op het moment komen ook uit de nourishing oil care lijn. De shampoo is gewoon een vrij standaard shampoo, die opzich mijn haar gewoon normaal zacht maakt. De conditioner bestaat voor de helft uit gewone conditioner en voor de helft uit treatment, de conditioner is dan ook tweekleurig. De conditioner maakt mijn haar zó zacht, wat vind ik dit een fijne conditioner! Ik vind de shampoo en conditioner erg fijn en zeker aanraders!

3 opmerkingen

  1. Lijkt mij ook heel fijn. Misschien ga ik die wel proberen! :)

    Ben trouwens heel benieuwd wie die winnaar is! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen