Halle Berry producten.De geur 'Halle' by Halle Berry is zeker een van mijn favoriete geuren, ik vind de verpakkingen van deze producten er alleen al leuk uitzien.
De shower gel schuimt heerlijk en is doorzichtig qua kleur, de body lotion ruikt exact hetzelfde maar is wit van kleur.De parfum deodorant ruikt ook exact hetzelfde en deze flacon bevat 75 ml. De geur ruikt heel chique, niet al te sterk. Zeker de moeite waard om eens te ruiken bij de drogist. De parfum blijft zeker een paar uur hangen, de douchegel blijft bij mij redelijk lang hangen, op mijn huid ruik je geure na het douchen vaak niet meer maar bij deze geur wel. De bodylotion blijft wel ook erg lang hangen, ik ben gek op deze producten. Wat vind jij van de Halle by Halle Berry producten? Laat het me weten in de reactie's.

2 opmerkingen