Mijn everyday look.Ik draag niet elke dag dezelfde oogschaduw, maar ik heb wel een look die ik vrij vaak draag. Dit is gewoon een vrij simpele, nude look die ik maak met vier producten van Essence.

Dit is de look, in mijn ooghoeken heb ik een goudachtig kleurtje aangebracht, dit is de tweede van links op de onderste rij uit het Sun Club palette. Daarnaast heb ik van de bovenste rij uit het sun club palette de bruine kleur rechts aangebracht en daarnaast de linker kleur uit het smokey eye palette van Essence aangebracht. Dit heb ik een voorzichtig een beetje geblend met een smokey eyes brush van Essence. Met een blending brush van de Hema bracht ik de eerste kleur van de onderste rij uit het Sun Club palette van Essence aan en daaroverheen de tweede kleur van links uit de bovenste rij van het Sun Club palette aangebracht. Dit heb ik voorzichtig een beetje geblend met alle kleuren. Ik bracht een paar laagjes van de Maximum Defenition mascara van Essence aan op mijn boven en onderste wimpers en een lijntje oogpotlood. Dit is een zwart i love rock oogpotlood van Essence. De gelliner uit het Smokey eyes palette gebruikte ik boven mijn wimpers.
Gebruikte producten:

Essence Sun Club palette 02 Long Beach.
Essence smokey eyes set 02 Punk Vibe.
Essence Maximum Defenition mascara.
Essence i love rock oogpotlood.

Wat is jou'n everyday look? Laat het me weten in de reactie's.

4 opmerkingen

 1. Ik gebruik dat Essence sun club pallete ook bijna iedere dag!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Essence pallete is echt mooi! Ik ben dol op dat soort kleurtjes met glitters erin gebombineerd.

  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Het sun club palette lijkt mij mooi, ik zie hem op veel blogs. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik elke dag het glitter eyes palette van de Douglas, of het 12 kleuren palette van een ander merk (geen idee welke haha). En foundation, concealer en blush, en natuurlijk mascara.

  Het essence sun club palette lijkt me wel wat, ik zag hem ook al bij vera! Leuke look ook. x

  BeantwoordenVerwijderen