Mijn favoriete glitterlakken.


Ik houd van nail-arten maar ik vind het ook wel leuk om mijn nagels af en toe simpel te houden, dan breng ik vaak wel een glittertopcoat over mijn nagellak aan. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete glitterlakken zien.Dit lakje vind ik echt prachtig, dit echt een paars lakje met hele mooie zilveren en paarse glitters, je moet er wel echt een paars kleurtje onder doen want anders schijnt hij door. Dit lakje is van Wild & More en dit is nummer 27.Als tweede deze mooie blauwe lak van Essence, hier konden jullie pas al een mooie notd van vinden. Als je die niet hebt gezien moet je even een beetje terugzoeken. Dit zijn mooie grote, vooral blauwe, glitters. Dit is de essence nail-art special effect topper in de kleur 10 Glorious Aquarious.Deze nail-art special effect topper in de kleur 03 Hello Holo vind ik ook erg mooi, dit zijn holografische glitters.Van de Essence colour & go lijn vind ik dit lakje supermooi. Je moet hier wel een kleurtje onderdoen, maar dan staat het wel supermooi! Dit is 72 time for romance.Weer een lakje van de Essence colour & go lijn. Deze heeft grote gouden glitters, ook erg mooi! Dit is 67 make it golden.Als laatste heb ik nog een lakje van de Essence colour & go lijn, dit is 04 Space Queen. Een erg mooie glitter topcoat die over bijna elk lakje prachtig is. Wat zijn jouw favoriete glitterlakken? Laat het me weten in de reactie's.

3 opmerkingen

 1. Die laatste vind ik mooi! Ik ben zelf niet zo fan van de glitterlakken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke lakjes de eerste vind ik het mooiste!:) wil je elkaar volgen? laat het me weten:)

  xoxo
  http://jewelsbyjuul.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die roze heb ik ook! :D

  BeantwoordenVerwijderen